4 Seasons Outdoor Como/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig
4 Seasons Outdoor Como/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig
4.516,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.516,00.3.829,00Huidige prijs is: €3.829,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Como/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.516,00.Huidige prijs is: €3.829,00.

-15%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Como/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Een modern loungeset dat weinig onderhoud nodig heeft: de 4 Seasons Outdoor Como stoel-bank loungeset in combinatie met de 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel 150 x 65 cm. De loungeset is gemaakt van aluminium en wicker. Dit zorgt ervoor dat de loungeset licht van gewicht is en dus eenvoudig vanuit de schaduw in de zon verplaatst kan worden. De loungetafel is gemaakt van teakhout en vergt enig onderhoud. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De 4 Seasons Outdoor Como/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2 x 4 Seasons Outdoor Como lounge tuinstoel
* 1 x 4 Seasons Outdoor Como lounge tuinbank
* 1 x 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel 150 x 65 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Como stoel-bank loungeset
De 4 Seasons Outdoor Como loungeserie is gemaakt van aluminium en hularo wicker. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de 4 Seasons Outdoor Como loungeserie tot een duurzame aanschaf. De zitting en rugleuning van de loungeserie zijn gemaakt van Hularo wicker. Hularo wicker heeft een uitstekende kwaliteit en wordt met de hand gevlochten om het aluminium frame. Het zit- en rugkussen zijn gemaakt met de Olefin stof en de vulling is van snel-drogend schuin. De kussenhoezen zijn af te ritsen en kunnen eenvoudig koud gewassen worden.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel 150 x 65 cm
De 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de loungetafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Bij de 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel is er gebruik gemaakt van geborsteld teak. Dit is een techniek waarbij het teakhout met borstel wordt behandeld. Dit proces verwijdert de zachtere delen van het hout, waardoor de stevigere structuren, zoals de nerven, aanzienlijk naar voren komen. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.