4 Seasons Outdoor Yara/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig
4 Seasons Outdoor Yara/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig
9.826,00 Oorspronkelijke prijs was: €9.826,00.8.349,00Huidige prijs is: €8.349,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Yara/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €9.826,00.Huidige prijs is: €8.349,00.

-15%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Yara/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Dé ultieme loungeset waar je niet op uitgekeken raakt: de 4 Seasons Outdoor Yara stoel-bank loungeset in combinatie met de 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel 150 x 65 cm. Een prachtig loungeset gemaakt van teakhout en Olefin. De combinatie van teakhout met de groene kussens zorgt voor een stoere look. Een leuk detail aan deze loungeset is ook dat de lounge tuinstoel draaibaar is en zo kun je dus mee draaien met de zon. Genieten gegarandeerd! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De 4 Seasons Outdoor Yara/Sem 150 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2 x 4 Seasons Outdoor Yara lounge tuinstoel
* 1 x 4 Seasons Outdoor Yara lounge tuinbank
* 1 x 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel 150 x 65 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Yara stoel-bank loungeset
De 4 Seasons Outdoor Yara loungeserie is gemaakt van teakhout en Olefin met quick dry foam. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de loungetafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Bij de 4 Seasons Outdoor Yara loungeserie is er gebruik gemaakt van geborsteld teak. Dit is een techniek waarbij het teakhout met borstel wordt behandeld. Dit proces verwijdert de zachtere delen van het hout, waardoor de stevigere structuren, zoals de nerven, aanzienlijk naar voren komen. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Olefin staat bekend om zijn weerbestendigheid. Dit zorgt ervoor dat jij de kussens het gehele jaar buiten kunt laten liggen. De grondstof voor het maken van Olefin is olie. Daar wordt al in een vroeg stadium de kleurstof aan toegevoegd zodat de kleur tot in de kern aanwezig is. Dat maakt de stof kleurvast, UV-bestendig en waterafstotend.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel 150 x 65 cm
De 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de loungetafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Bij de 4 Seasons Outdoor Sem loungetafel is er gebruik gemaakt van geborsteld teak. Dit is een techniek waarbij het teakhout met borstel wordt behandeld. Dit proces verwijdert de zachtere delen van het hout, waardoor de stevigere structuren, zoals de nerven, aanzienlijk naar voren komen. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.