Coco Ewa/Pacific 60 cm loungeset 4-delig
Coco Ewa/Pacific 60 cm loungeset 4-delig
2.569,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.569,00.1.919,00Huidige prijs is: €1.919,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ewa/Pacific 60 cm loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.569,00.Huidige prijs is: €1.919,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ewa/Pacific 60 cm hoek loungeset 4-delig
De Coco Ewa hoek loungeset vormt een combinatie tussen natuurgetrouw kunststof wicker en een modern vormgegeven aluminium frame. Op deze manier ontstaat een moderne loungeset met een natuurlijke uitstraling. Met de fraaie vormgeving past de Coco Ewa loungeset uitstekend op ieder terras. Deze setcombinatie wordt geleverd met de Coco Pacific loungetafel 60 cm. Dit is een fraaie ronde aluminium loungetafel die mooi bij de loungeset combineert. Het aluminium bovenblad is bovendien erg praktisch in het gebruik. De populaire loungeserie is bovendien uitgevoerd met rijk gevulde zit- en rugkussens, wat zorgt voor een geweldig zitcomfort. Wil je meer weten over dit Coco Ewa hoek loungeset? Neem dan contact met ons op via chat, mail of telefoon of bezoek één van onze megastores.
De Coco Ewa hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Ewa open bank links
* 1 x Coco Ewa open bank rechts
* 1 x Coco Ewa hoek module
* 1 x Coco Pacific lounge tuintafel 60 cm Eigenschappen Coco Ewa hoek loungeset
De Coco Ewa loungeset is samengesteld uit hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is het framewerk gemaakt van aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het volledig weersbestendig is. Hierdoor kan het meubel het gehele jaar zonder extra onderhoud buiten blijven staan. Daarnaast is een groot voordeel van aluminium dat het licht in gewicht is, waardoor je het meubel gemakkelijk kunt verplaatsten. Bovendien is de aluminium loungeset volledig gepoedercoated, wat een extra sterke beschermlaag geeft. De loungeset heeft exact dezelfde kleur als de Pacific loungetafel, waardoor dit een uitstekende combinatie vormt. Het aluminium framewerk is vervolgens bespannen met duurzaam Monocore wicker. Dit is een speciale wickerdraad die door-en-door gekleurd is en volledig UV-bestendig is. Deze combinatie van wicker in een aluminium frame zorgt ervoor dat het meubel probleemloos het hele jaar door buiten kan blijven staan. De loungeset is uitgevoerd met een hoge kwaliteit kussenset. Dit geldt zowel voor de stof die is gebruikt als voor de vullingen die in de kussens zitten. Deze hoogwaardige serie staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. De kussens zijn ook uitritsbaar, mochten deze na een aantal jaren een wasbeurt nodig hebben.Het loungemeubel kan makkelijk worden schoongemaakt met een mild sopje en heeft geen verder onderhoud nodig.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De Coco Pacific loungetafel 60 cm combineert uitstekend met de Coco Ewa loungeserie. Er is ook een Pacific tafel in de maat 45 cm. Deze tafel is iets lager, en hierdoor kunnen de 2 tafels gedeeltelijk onder elkaar worden geschoven. Dit geeft een leuk en speels effect.