Garden Collections Oxford/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
Garden Collections Oxford/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
4.155,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.155,00.3.139,00Huidige prijs is: €3.139,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxford/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.155,00.Huidige prijs is: €3.139,00.

-24%

Meer informatie

Garden Collections Oxford/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
Ben je op zoek naar een comfortabel en exclusief loungeset? Dan is de Garden Collections Oxford hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Seaside vuurtafel 120 x 80 cm wat voor jou. Dit unieke loungeset biedt comfort en met de vuurtafel ook behagelijke warmte bij een koude zomerdag. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze sfeervolle megastores!
De Garden Collections Oxford/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Garden Collections Oxford open bank rechts
* 1 x Garden Collections Oxford open bank links
* 1 x Garden Collections Oxford hoek module
* 1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm Eigenschappen Garden Collections Oxford hoek loungeset
De Garden Collections Oxford loungeset is een uniek hoekset in zijn soort. De loungeset is gemaakt van een aluminium, gepoedercoat frame met daaromheen gevlochten wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op het loungeset. Daarnaast is de hoekset uitgevoerd met een ronde en halfronde wicker draad. De vlechtwerkdraden van de loungbank hebben een ‘mono core’ productieproces ondergaan, wat betekent dat de draden door en door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weerbestendig. Ook is er onder de relax tuinbank een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. Het voordeel van wicker is dat het onderhoudsvrij is. Hierdoor is de loungeset enorm stevig en kwalitatief erg hoogwaardig. De loungeset is uit te bereiden met bijvoorbeeld een loungestoel of middenmodule van de Garden Collections Oxford lounge serie. De antraciet kussens zijn volledig water- en vuilafstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze makkelijk uit te wassen zijn.
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm
De Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm is een unieke vuurtafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De vuurtafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De vuurtafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De vuurtafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash’ finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.