Lifestyle Atlantic/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
Lifestyle Atlantic/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
6.197,00 Oorspronkelijke prijs was: €6.197,00.4.069,00Huidige prijs is: €4.069,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Atlantic/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €6.197,00.Huidige prijs is: €4.069,00.

-34%

Meer informatie

Lifestyle Atlantic/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
Ervaar het ultieme loungegevoel op de Lifestyle Atlantic hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm! Deze teakhouten loungeset met extra dikke kussens geeft een uitstekend zitcomfort. De combinatie van het duurzame teakhout, luxe stoffen en aluminium accenten maakt deze tuinset tot een eyecatcher van je terras. De bijgeleverde Lifestyle Seaside vuurtafel geeft bovendien enorm veel sfeer, warmte en gezelligheid. Een aangename loungeset om heerlijk in te loungen! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Atlantic hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Atlantic open bank rechts
* 1 x Lifestyle Atlantic open bank links
* 1 x Lifestyle Atlantic hoek module
* 1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel Eigenschappen Lifestyle Atlantic hoek loungeset 4-delig
De Lifestyle Atlantic loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Eventueel zijn er armkussen beschikbaar, die aan het einde van de open bank gelegd kunnen worden. Zo kun je ook heerlijk wegdromen in iedere hoek van het loungeset! Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel
Het buitenframe van de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weerbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan, dit geldt ook voor de Santika Cinta hoek loungeset. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash’ finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de vuurtafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. Heb jij extra informatie nodig voor het onderhoud van deze buitenset? Kijk eens verder op onze website en stel gerust je vragen via de chat!