Lifestyle Hilton/Brighton 140 cm loungeset U-vorm 6-delig
Lifestyle Hilton/Brighton 140 cm loungeset U-vorm 6-delig
8.174,00 Oorspronkelijke prijs was: €8.174,00.4.139,00Huidige prijs is: €4.139,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Hilton/Brighton 140 cm loungeset U-vorm 6-delig

Oorspronkelijke prijs was: €8.174,00.Huidige prijs is: €4.139,00.

-49%

Meer informatie

Lifestyle Hilton/Brighton 140 cm U-vorm loungeset 6-delig
Het is heerlijk loungen op deze stijlvolle Lifestyle Hilton U-vorm loungeset, die volledig is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig teakhout. Het strakke kubistische design geeft deze tuinset een unieke plaats in onze collectie. Bovendien is de Lifestyle Hilton loungeset voorzien van goede kwaliteits kussens, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Een aanrader voor op je terras! Je kunt ook jouw eigen loungeset uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifesytle Hilton/Brighton 140 cm U-vorm loungeset 6-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Hilton open bank rechts
* 1 x Lifestyle Hilton open bank links
* 2 x Lifestyle Hilton hoek module
* 1 x Lifestyle Hilton 2-zits bank
* 1 x Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm Eigenschappen Lifestyle Hilton U-vorm loungeset
De Lifestyle Hilton loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm
De Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm is een robuuste teakhouten tuintafel die prachtig staat op elk terras. De stoere loungetafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De lounge/dining tuintafel is gemaakt van teakhout. Hout is een natuurlijk product, wat ervoor zorgt dat elke tuintafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de loungetafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Belangrijk om te weten is dat je teakhouten tuinmeubelen beter niet kunt afdekken met een afdekhoes!