Lifestyle Hilton/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig
Lifestyle Hilton/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig
6.996,00 Oorspronkelijke prijs was: €6.996,00.3.769,00Huidige prijs is: €3.769,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Hilton/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €6.996,00.Huidige prijs is: €3.769,00.

-46%

Meer informatie

Lifestyle Hilton/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig Ervaar het ultieme loungegevoel op de Lifestyle Hilton hoek loungeset! Dit teakhouten loungeset met extra dikke kussens geeft een uitstekend zitcomfort. De combinatie van het duurzame teakhout, luxe stoffen en aluminium accenten maakt de loungeset tot een eyecatcher van je terras. Met de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm ontstaat bovendien een gezellige sfeer en zorg je voor extra warmte op een lange zomeravond. Daarnaast zorgen de zijtafels er voor dat je altijd wat lekkers in de buurt hebt staan! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Hilton/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
1 x Lifestyle Hilton open bank links
1 x Lifestyle Hilton open bank rechts
1 x Lifestyle Hilton hoek module
1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm
Eigenschappen Lifestyle Hilton hoek loungeset De Lifestyle Hilton loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm Het buitenframe van de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weerbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan, dit geldt ook voor de Lifestyle Hilton hoek loungeset. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash’ finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de vuurtafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. Heb jij extra informatie nodig voor het onderhoud van deze buitenset? Kijk eens verder op onze website en stel gerust je vragen via de chat!