Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig
Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig
5.062,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.062,00.3.789,00Huidige prijs is: €3.789,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €5.062,00.Huidige prijs is: €3.789,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig
De Lifestyle New York loungeset is een schitterende teakhouten loungeset en heeft, in combinatie met de Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm, met een moderne uitstraling. De loungeset is prachtig afgewerkt met antraciet aluminium poten, wat de loungeset een eigentijdse uitstraling geeft. Bovendien is de loungeset voorzien van een rijkgevuld kussenset, wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort. De Lifestyle New York loungeset matcht met zijn natuurlijke uitstraling in elke tuin, en is een heerlijke loungeset om samen met je familie of vrienden van te genieten! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle New York open bank links
* 1 x Lifestyle New York open bank rechts
* 1 x Lifestyle New York hoek module
* 1 x Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm Eigenschappen Lifestyle New York hoek loungeset
De Lifestyle New York loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Eventueel zijn er armkussens beschikbaar, die aan het einde van de open bank gelegd kunnen worden. Zo kun je ook heerlijk wegdromen in iedere hoek van het loungeset! Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm
De Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm is een robuuste teakhouten tuintafel die prachtig staat op elk terras. De stoere loungetafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De lounge/dining tuintafel is gemaakt van teakhout. Hout is een natuurlijk product, wat ervoor zorgt dat elke tuintafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de loungetafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Belangrijk om te weten is dat je teakhouten tuinmeubelen beter niet kunt afdekken met een afdekhoes!