Lifestyle Pure Island/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig
Lifestyle Pure Island/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig
5.735,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.735,00.3.369,00Huidige prijs is: €3.369,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Pure Island/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €5.735,00.Huidige prijs is: €3.369,00.

-41%

Meer informatie

Lifestyle Pure Island/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig Een exclusief loungeset op het terras waar je heerlijk in kunt ontspannen? Dat kan uitstekend in de Lifesyle Pure Island teakhouten loungeset in combinatie met de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm. Het unieke ontwerp maakt deze loungeset tot een eye-cather in je tuin. De overheerlijke kussens zorgen voor een uitstekend zitcomfort. Daarnaast geeft de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel een sfeervolle buitenbeleving. Heerlijk voor de lange zomeravonden! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Pure Island/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
1 x Lifestyle Pure Island open bank links
1 x Lifestyle Pure Island open bank rechts
1 x Lifestyle Pure Island hoek module
1 x Lifestyle Pure Island midden module
1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm
Eigenschappen Lifestyle Pure Island hoek loungeset De Lifestyle Pure Island loungeset is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De loungeset is voorzien van het Indonesion Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om het tuinmeubel het hele jaar buiten te laten staan. De luxe loungekussens zijn voorzien met Sunproof® stof. Dit is een stof met een hoge kleurechtheid en een hoge Martindale waarde van meer dan 15.000. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm Het buitenframe van de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weerbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan, dit geldt ook voor de Lifestyle Pure Island hoek loungeset. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash’ finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de vuurtafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. Heb jij extra informatie nodig voor het onderhoud van deze buitenset? Kijk eens verder op onze website en stel gerust je vragen via de chat!