Lifestyle Verona/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
Lifestyle Verona/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
3.931,00 2.939,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig

2.939,00

-25%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig
Ben je op zoek naar een comfortabel en exclusief loungeset? Dan is de Lifestyle Verona loungeset in combinatie met de Lifestyle Seaside vuurtafel 120 x 80 cm wat voor jou. Dit unieke loungeset biedt comfort en met de vuurtafel ook behagelijke warmte bij een koude zomerdag. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze sfeervolle megastores!
De Lifestyle Verona/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Verona open bank rechts
* 1 x Lifestyle Verona open bank links
* 1 x Lifestyle Verona hoek module
* 1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm Eigenschappen Lifestyle Verona hoek loungeset
De Lifestyle Verona hoek loungeset is gemaakt van aluminium en teakhout. Dit is een prachtige, moderne combinatie van twee hele verschillende materialen. Het aluminium frame is gepoedercoat. Dit zorgt ervoor dat het frame weersbestendig en kleurvast is. Gepoedercoat houdt in dat de kleur er onder grote hitte opgebrand wordt. Aluminium is vanwege al zijn voordelige eigenschappen niet meer weg te denken uit de tuinmeubelindustrie. Zo is aluminium licht van gewicht en erg sterk, waardoor deze loungeserie het hele jaar buiten kan blijven staan. Het teakhout zorgt voor een natuurlijke look in jouw tuin. Teakhout zal na verloop van tijd gaan vergrijzen, dit houdt in dat er kleine haarscheurtjes gaan ontstaan wat zorgt voor een authentieke en stoere uitstraling. Mocht je liever de bruine kleur behouden, dan hebben wij een lijn met onderhoudsproducten van Garden Collections. Heb je hier liever advies over van één van onze verkopers? Kom dan langs in één van onze filialen of neem contact met ons op.
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm
Het buitenframe van de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weerbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan, dit geldt ook voor de Lifestyle Verona hoek loungeset. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash’ finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de vuurtafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. Heb jij extra informatie nodig voor het onderhoud van deze buitenset? Kijk eens verder op onze website en stel gerust je vragen via de chat!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifestyle Verona/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *