Santika Levante chaise longue loungeset 4-delig
Santika Levante chaise longue loungeset 4-delig
2.822,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.822,00.1.259,00Huidige prijs is: €1.259,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Levante chaise longue loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.822,00.Huidige prijs is: €1.259,00.

-55%

Meer informatie

Santika Levante chaise longue loungeset 4-delig
De Santika Levante chaise longue loungeset biedt een prachtige combinatie van een landelijk karakter met een modern gezicht. Het stevige teakhout wordt geaccentueerd door een mooie aluminium afwerking. Als je op zoek bent naar stoer en stijlvol is de Santika Levante chaise longue een perfecte optie. Verder is de Santika Levante loungeserie voorzien van een luxe kussenset. De kussens hebben een stevige vulling en een nette afwerking. Dit leidt tot een fijn zitcomfort. Zo zal je probleemloos urenlang genieten in de zomerzon. Benieuwd naar onze opties? Bezoek dan snel een van onze Tuinmeubelshop Megastores.
De Santika Levante chaise longue loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2x Santika Levanta hoekmodule
* 1x Santika Levante lounge/sidetable
* 1x Santika Levante kussen voor lounge/sidetable Eigenschappen Santika Levante chaise longue loungeset 4-delig
De Santika Levante chaise longue 4-delige loungeset is gemaakt van teakhout. Dit is een duurzame houtsoort die uitermate geschikt is voor het buitenleven. De Santika Levante chaise longue loungebank is voorzien van een greywash behandeling. Dit versterkt het natuurlijke karakter van de loungebank. Teakhout heeft als belangrijk kenmerk dat het na verloop van tijd gaat vergrijzen. Hierdoor zal de chaise longue bank een meer landelijke look krijgen. Om juist een modernere uitstraling te versterken is er de mogelijkheid om het hout op een bruine kleur te houden. Gebruik hiervoor de Garden Collections Teak Protector. Deze is te vinden in ons assortiment. De Santika Levante chaise longue loungeset is strak afgewerkt met aluminium elementen. Aluminium roest niet en is verder vrij van onderhoud.
Het kussenpakket van de loungeserie is luxe opgevuld en hoogwaardig afgewerkt. De stof is van het premium merk Sunproof. Het grote voordeel van Sunproof stof is dat het zeer bestendig is tegen regen en zon. De kussenhoezen zijn af te ritsen en koud uit te wassen. Na het uitwassen is het belangrijk om de hoezen te bewerken met onze Garden Collections Textiel Protector. Wanneer u de kussens niet gebruikt raden we aan om ze op een droge en goed geventileerde plek te bewaren. Heeft u vragen? Kom snel langs in een van onze stores of neem contact met ons op via de chat of de telefoon.