Santika Levante platform loungeset 9-delig
Santika Levante platform loungeset 9-delig
5.416,00 3.729,00 Meer informatie
Aanbieding!

Santika Levante platform loungeset 9-delig

3.729,00

-31%

Meer informatie

Santika Levante platform loungeset 9-delig
Breng je tuin op een hoger niveau met het robuuste en moderne gezicht van de Santika Levante 9-delige platform loungeset. Een echte eyecatcher. Duurzaam en stevig teakhout met een fris aluminium jasje! Het aluminum komt terug in de leuningen van de bank. Geniet en ontspan op de luxe uitgevoerde kussens van de Santika Levante loungebank. De kussens hebben een stevige vulling en een degelijke afwerking. Dit leidt tot een fijn zitcomfort. Lekker genieten in het zomerse zonnetje dus. Heb je interesse in de uitgebreide mogelijkheden? Kom dan snel naar een van onze Megastores.
De Santika Levante platform loungeset 9-delig bestaat uit:
* 4x Santika Levante middenmodule
* 3x Santika Levante lounge/sidetable
* 1x Santika Levante kussen voor lounge/sidetable
* 1x Santika Levante hoekmodule Eigenschappen Santika Levante platform loungeset 9-delig
De loungeset bestaat uit massief teakhout. Dit is één van de meest duurzame houtsoorten en daarmee uitermate geschikt voor het tuinleven. Ons teakhout beschikt over het Indonesian Legal Wood keurmerk. De Santika Levante platform loungeset is voorzien van een greywash behandeling. Deze behandeling draagt verder bij aan een typische nature look in je tuin. De Santika Levante 9-delige platform loungeset gaat na een tijdje vergrijzen. Wanneer je de bruine kleur van het hout wilt behouden, raden we aan om onze Garden Collections Teak Protector te gebruiken. De Santika Levante loungebank is voorzien van aluminium blokken op de leuningen. Aluminium is vrij van onderhoud en kan niet roesten.
De kussens zijn voorzien van Sunproof hoezen. Het bekende Sunproof merk is een graag gezien merk in de tuinmeubelwereld. Het grote voordeel van deze stof is dat het een grote waterafstotende werking heeft en goed bestand is tegen zonlicht.