Coco Nathan/Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Coco Nathan/Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
2.661,00 1.989,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Nathan/Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig

1.989,00

-25%

Meer informatie

Coco Nathan/Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
De frisse Coco Nathan loungeserie en robuuste, vierkante Ralph loungetafel vormen een ideale combinatie als je op zoek bent naar een eigentijdse loungeset. Originele lijnen, duurzame materialen en een algeheel gebruikscomfort waar je u tegen zegt. De stoelen en drie-zitsbank hebben een retro karakter en sluiten daarmee bijzonder goed aan bij het elegante tafeltje. Met de losse meubels kun jij je set vormgegeven zoals jij dat wilt. Kom het zelf bewonderen en bezoek een Tuinmeubelshop Megastore bij jou in de buurt.
De Coco Nathan/Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Nathan lounge tuinstoel
* 1 x Coco Nathan lounge tuinbank
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Nathan loungeserie
De Coco Nathan loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Nathan loungeserie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Het wicker is gemaakt van kunststof en is volledig weersbestendig. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel
De Coco Ralph loungetafel heeft een afmeting van 60 x 60 cm en is gemaakt van aluminium. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit houdt in dat er een extra beschermlaag is aangebracht tegen roestvorming. In de Ralph serie is er ook een 90 x 90 tafel beschikbaar. Deze is voorzien van teakhout en vormt een mooi duo met de 60 x 60 cm loungetafel.