Coco Nathan/Rimini 75-60 stoel-bank loungeset 5-delig
Coco Nathan/Rimini 75-60 stoel-bank loungeset 5-delig
2.713,00 2.029,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Nathan/Rimini 75-60 stoel-bank loungeset 5-delig

2.029,00

-25%

Meer informatie

Coco Nathan/Rimini 75-60 stoel-bank loungeset 5-delig
De verbluffende Nathan loungeserie vormt in deze combinatie een stijlvolle match met de Rimini loungetafels. De loungebank- en stoelen hebben een vakkundige wicker afwerking. Het wickerdraad heeft een warme kleur, wat het zomerse gezicht van de stoel-bank loungeset mooi naar voren laat komen. De standaard meegeleverde kussens bieden een voortreffelijk zitcomfort, zodat jij deze zomer zonder zorgen kunt genieten. Kom het eerst uitproberen in één van onze Tuinmeubelshop Megastores.
De Coco Nathan/Rimini 75-60 stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Nathan lounge tuinstoel
* 1 x Coco Nathan lounge tuinbank 2,5 zits
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Nathan loungeserie
De Coco Nathan loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Nathan loungeserie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Het wicker is gemaakt van kunststof en is volledig weersbestendig. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafelset
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.