Coco Nathan/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Coco Nathan/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig
2.514,00 1.879,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Nathan/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig

1.879,00

-25%

Meer informatie

Coco Nathan/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Met gesloten ogen zit je heerlijk ontspannen in je achteruin. De zomerzon streelt je gezicht en je komt even helemaal tot rust. En hoe! Want op de Nathan loungeset van Coco relax je als een koning. De comfortabele kussens bieden een prettig en stevig comfort. Bovendien heeft de Nathan loungeset een oogstrelend design én sluit de Lifestyle Rimini loungetafel bijzonder goed aan. Kom het zelf ervaren en bezoek een van onze Tuinmeubelshop Megastores. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder bij het maken van je keuze.
De Coco Nathan/Rimini 75 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Nathan lounge tuinstoel
* 1 x Coco Nathan lounge tuinbank 3-zits
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm Eigenschappen Coco Nathan loungeserie
De Coco Nathan loungeserie is gemaakt van duurzaam aluminium en wicker. Het aluminium is licht van gewicht, erg stevig en voorzien van een poedercoating. Dankzij deze poedercoating is de Coco Nathan loungeserie bestand tegen roest- en corrosievorming. Daarnaast vormt het een extra bescherming tegen krasjes. Het wicker is gemaakt van kunststof en is volledig weersbestendig. De zit- en rugkussens zijn water- en vuilafstotend. De hoes is eventueel uitwasbaar, mits op koude temperatuur. Voor eventueel onderhoud kun je je laten adviseren door onze verkoopadviseurs.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Aluminium mag het hele jaar in de buitenlucht blijven en is licht van gewicht. De Rimini loungetafel is dus zeer eenvoudig op te tillen. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.