Domani Sortino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig
Domani Sortino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig
1.755,00 1.279,00 Meer informatie
Aanbieding!

Domani Sortino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig

1.279,00

-27%

Meer informatie

Domani Sortino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig Ben je op zoek naar een mooie stijlvolle, robuuste eetset? Dan is de ronde granieten tafel in combinatie met de Sortino standenstoel misschien wel iets voor jou! De stevige eettafel is volledig van graniet en heeft een antraciete tint. Dit sluit mooi aan bij de Sortino standenstoel, deze bestaat uit aluminium en textileen, ook in de antraciete kleur. De stoel is ook achterover te stellen, hierdoor kun je na het eten ook heerlijk achterover zitten en genieten van de tuin en het zonnetje. De ronde vorm van de tafel creëert een gezellige sfeer. Wil je deze set nu graag in het echt bekijken? Kom dan zeker een keer langs in een van onze megastores! Hier kan je dit tuinset uitproberen of op zoek gaan naar andere mooie combinaties onder het genot van een kop koffie.
De Domani Sortino/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4x Domani Sortino verstelbare tuinstoel 1x Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm
Eigenschappen Domani Sortino standenstoel
De Sortino standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de eetstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de dining stoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de stoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Sortino standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal dat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal dat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort en kun je dus heerlijk zitten aan de granieten tafel.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm
De ronde granieten tuintafel is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tafel is geschikt voor vier personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze dining tafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, dat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De buitentafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel het zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de eettafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen.