Garden Collections Chicago/Lusso 130 cm dining loungeset 6-delig
Garden Collections Chicago/Lusso 130 cm dining loungeset 6-delig
4.033,00 3.019,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Chicago/Lusso 130 cm dining loungeset 6-delig

3.019,00

-25%

Meer informatie

Garden Collections Chicago/Lusso 130 cm dining loungeset 6-delig
Ben jij opzoek naar een dining loungeset van hoogstaand wicker, waar jij deze zomer heerlijk in kan dineren? dan is de Garden Collections Chicago/Lusso 130 cm dining loungeset 6-delig wat voor jou! Mede door het gebruik van hoogstaand wicker geniet jij van de duurzaamheid die je verdient. Met de uitstekende kwaliteit kussens zit jij er deze zomer comfortabel bij. Doordat de dining loungeset is voorzien voorzien van de Lusso lounge/dining tuintafel, geniet je ook op een loungeset gemakkelijk van je maaltijd! Met 5/7 zitplekken is dit een complete loungeset waarmee jij je tuin, veranda of overkapping omtovert tot een perfect buitenverblijf!
Garden Collections Chicago/Lusso 130 cm dining loungeset 6-delig bestaat uit:
* 2 x Garden Collections Chicago lounge tuinstoel verstelbaar kubu
* 1 x Garden Collections Chicago 3-zits loungebank kubu
* 1 x Garden Collections Lusso lounge/dining tuintafel 130 x 70 cm
* 1 x Garden Collections Lusso bijzettafel met kussen kubu Eigenschappen Garden Collections Chicago loungeserie
De wicker vlechtwerkdraden van de Garden Collections Chicago loungeserie hebben een ‘mono core’ productieproces ondergaan, wat betekent dat de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zullen de kunststof vlechtdraden altijd de originele kleur behouden en zijn deze weerbestendig. Ook is er onder de loungebank en loungestoelen een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt voor extra comfort en een optimale ondersteuning van je lichaam. In de hoeken van deze heerlijke bank en stoelen, zijn gasveren verwerkt, zodat je lekker kunt relaxen op je terras of onder de veranda. Het frame van de Garden Collections Chicago loungeserie is van aluminium, dit zorgt ervoor dat de bank licht van gewicht is en is dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is het aluminium tijdens het productieproces voorzien van een poedercoating waardoor het niet kan roesten en minder snel beschadigd. De antraciet kussens zijn volledig water- en vuil afstotend. Daarnaast zijn de kussens afritsbaar zodat deze eventueel uit te wassen zijn, op een wolwasprogramma.
Eigenschappen Garden Collections Lusso lounge/dining tuintafel
De Garden Collections Lusso lounge/dining tuintafel bestaat uit drie verschillende materialen. Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze coating beschermt de tafel tegen bijvoorbeeld roest en andere verwering. Om het frame heen is wicker gevlochten. Dit is een kunststof vlechtdraad met een natuurlijke look, maar dan zonder het bijbehorende onderhoud. Het tafelblad is gemaakt van polywood. Ook hier hebben we te maken met kunststof. Polywood is een mooi onderhoudsvrij alternatief op hout. Voor de gehele Lusso loungetafel geldt dat deze schoongehouden kan worden met lauw water en/of een mild sopje. Onder de tafelpoten zijn stelschroeven aangebracht. Handig bij (kleine) hoogteverschillen op het terras.
Garden Collections Lusso bijzettafel met kussen
De Garden Collections Lusso bijzettafel met kussen bestaat uit drie verschillende materialen. Het frame van de tafel is gemaakt van aluminium. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze coating beschermt de tafel tegen bijvoorbeeld roest en andere verwering. Om het frame heen is wicker gevlochten. Dit is een kunststof vlechtdraad met een natuurlijke look, maar dan zonder het bijbehorende onderhoud. De bijzettafel is voorzien van van water en vuilafstotende kussens, waardoor jij deze zomer heerlijk je benen in de lucht kunt doen. Naast functie als voetenbank, kun je de voetenbanken ook als zitplek gebruiken, erg handig als je veel bezoek ontvangt!