Garden Collections Oxbow/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Oxbow/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig
3.886,00 2.489,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxbow/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig

2.489,00

-36%

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig Het Garden Collections Oxbow/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig is een echte blikvanger. De stijlvolle Oxbow tuinstoel heeft een uniek design, en door de goed gevulde kussens heeft deze tuinstoel een geweldig zitcomfort. In combinatie met de Lifestyle Woodside dining tuintafel is deze tuinset nét even wat anders. Meer weten over deze tuinmeubel set, of deze in het echt proberen? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Garden Collections Oxbow/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey
1 x Lifestyle Woodside dining tuintafel 240 cm
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. Je vindt dit aluminium terug in de tafelpoot van de Lifestyle Woodside dining tuintafel. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur new grey, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating die ze water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Woodside dining tuintafel 240 cm
De Lifestyle Woodside dining tuintafel is een massief hardhouten buitentafel met een aluminium pootstel, en kan perfect gecombineerd worden met de Garden Collections Oxbow dining tuinstoel. Het tafelblad is gemaakt van Suarhout. Deze hardhout soort is afkomstig uit Indonesië. Elk blad is een dwarsdoornede van een boomstam, zodat elke tafel een unieke uitstraling heeft. Omdat Suarhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor scheuren kunnen ontstaan. De houten tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Het hout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de buitentafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector.