Hartman Aruba/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Aruba/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
1.452,00 1.129,00 Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Aruba/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig

1.129,00

-22%

Meer informatie

Hartman Aruba/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig Adem in, adem uit. Kom tot rust in de Hartman Aruba/Pallazo tuinset. De dining tuinstoel is verstelbaar in vijf standen waardoor jij altijd een fijne houding vindt. Dankzij de textileen zitting heb je bovendien geen kussen nodig om toch lekker te kunnen zitten. De bijbehorende Pallazo dining tuintafel vormt een bijzonder fraaie match, waardoor je tuin er nog mooi uit komt te zien. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Aruba/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Aruba verstelbare dining tuinstoel
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
Eigenschappen Hartman Aruba standenstoel De Hartman Aruba standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Hartman Aruba standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm De Presto Pallazo dining tuintafel is een tuintafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.