Lifestyle Antaly/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Lifestyle Antaly/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig

Lifestyle Antaly/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig

859,00

Meer informatie

Lifestyle Antaly/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Ben je opzoek naar een stoel-bank loungeset waar je zorgeloos in kan genieten deze zomer? Dan is de Lifestyle Antaly/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig een goede optie voor jou! Door de combinatie van aluminium met opspannen rope van de loungeset, creert een uniek design! De combinatie van van 4/5 heerlijke zitplekken met een goede kwaliteit loungetafel van 100 cm, geniet jij deze zomer zorgeloos van je zomer. Waardoor je met de aanschaf van de stoel-bank loungeset je: tuin, veranda of overkapping omtovert tot een prachtig buiten verblijf! Ben jij benieuwd geworden? Bekijk dan ons online aanbod of bezoek 1 van onze 12 megastores in Nederland!
Lifestyle Antaly/Pacific 100 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Antaly lounge tuinbank 2-zits navy blue
* 1 x Coco Antaly lounge tuinstoel navy blue
* 1 x Coco Pacific loungetafel 100 cm Coco Antaly loungeserie
De Lifestyle Antaly serie is gemaakt van duurzame materialen. Het framewerk is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Het meubel is omspannen met Rope vlechtdraden, een sterke polyester draad. Deze Rope draden zijn eveneens volledig weersbestendig. De dikke zit en rugkussens zijn gevuld met goede kwaliteit schuim. De loungeserie kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje.
Coco Pacific loungetafel 100 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.