Lifestyle Antaly/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig
Lifestyle Antaly/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig

Lifestyle Antaly/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig

839,00

Meer informatie

Lifestyle Antaly/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig
Ben jij opzoek naar een stijlvolle stoel-bank loungeset volgends de laatste trends in de tuinmeubelwereld? Dan is de Lifestyle Antaly/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig de juiste keuze! Mede doordat de loungeset is voorzien van 4/5 comfortable zitplekken, geniet je deze zomer van de rust die je verdient. Mede door het unieke design waarbij aluminium met rope is gecombineerd, tover jij je: tuin, veranda of overkapping om tot een prachtig buitenverblijf! Ben jij benieuwd? Bekijk dan ons online aanbod of maak kennis met 1 van onze 12 megastores in Nedrerland. Onze verkoop adviseurs ontvangen je vriendelijk met een goede kop koffie !
Lifestyle Antaly/Pacific 45-60 cm stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Antaly lounge tuinbank 2-zits navy blue
* 2 x Coco Antaly lounge tuinstoel navy blue
* 1 x Coco Pacific loungetafel 60 cm
* 1 x Coco Pacific loungetafel 45 cm Eigenschappen Lifestyle Antaly loungeserie
De Lifestyle Antaly serie is gemaakt van duurzame materialen. Het framewerk is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Het meubel is omspannen met Rope vlechtdraden, een sterke polyester draad. Deze Rope draden zijn eveneens volledig weersbestendig. De dikke zit en rugkussens zijn gevuld met goede kwaliteit schuim. De loungeserie kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm en 60 cm
De Coco Pacific loungetafels zijn gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.