Lifestyle Antaly/Pacific 45 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Lifestyle Antaly/Pacific 45 cm stoel-bank loungeset 4-delig

Lifestyle Antaly/Pacific 45 cm stoel-bank loungeset 4-delig

709,00

Meer informatie

Lifestyle Antaly/Pacific 45 cm stoel-bank loungeset 4-delig
De Lifestyle Antaly/Pacific 45 cm stoel-bank loungeset 4-delig is een unieke soort uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het unieke design van alumium gecombineerd met rope, zorgt ervoor dat jij je eigen eyecatcher in je eigen achtertuin kan hebben! De combinatie van het unieke design met een prachtige loungetafel, zorgt ervoor dat jij deze zomer er comfortabel bij zit! Doordat de stoel-bank loungeset in verschillende: veranda’s, overkappingen of tuinen kun je 4/5 man ontvangen voor overgetelijke momenten. Ben jij nieuwsgierig? Bekijk dan ons online aanbod of maak kennis met 1 van onze 12 megastores. Onze verkoop adviseurs ontvangen je vriendelijk met een goede kop koffie!
Lifestyle Antaly/Pacific 45 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Antaly lounge tuinbank 2-zits navy blue
* 1 x Coco Antaly lounge tuinstoel navy blue
* 1 x Coco Pacific loungetafel 45 cm Eigenschappen Coco Antaly loungeserie
De Lifestyle Antaly serie is gemaakt van duurzame materialen. Het framewerk is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Het meubel is omspannen met Rope vlechtdraden, een sterke polyester draad. Deze Rope draden zijn eveneens volledig weersbestendig. De dikke zit en rugkussens zijn gevuld met goede kwaliteit schuim. De loungeserie kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.