Lifestyle Antaly/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Lifestyle Antaly/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig

Lifestyle Antaly/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig

739,00

Meer informatie

Lifestyle Antaly/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Ben jij opzoek naar een stoel-bank loungeset bestaand uit een: loungebank, loungestoelen en een loungetafel? Dan is de Lifestyle Antaly/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig een goede optie voor jou. Mede door het aanbieden van 4/5 comfortabele zitplekken, geniet je deze zomer van het comfort die je verdient. Mede door het unieke design van rope met aluminium, past de bank-stoel loungeset in verschillende: overkappingen veranda’s en tuinen! Iets voor jou? Bekijk dan ons online aanbod of bezoek 1 van onze 12 megastores. Onze verkoop adviseurs ontvangen je vriendelijk met een goede kop koffie!
Lifestyle Antaly/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Antaly lounge tuinbank 2-zits navy blue
* 1 x Coco Antaly lounge tuinstoel navy blue
* 1 x Coco Pacific loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Antaly loungeserie
De Lifestyle Antaly serie is gemaakt van duurzame materialen. Het framewerk is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Het meubel is omspannen met Rope vlechtdraden, een sterke polyester draad. Deze Rope draden zijn eveneens volledig weersbestendig. De dikke zit en rugkussens zijn gevuld met goede kwaliteit schuim. De loungeserie kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.