Lifestyle Club/Pacific 45-60 cm hoek loungeset 6-delig
Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 6-delig
3.704,00 2.319,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 6-delig

2.319,00

-37%

Meer informatie

Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 6-delig
Zet je zonnebril op en steel de show deze zomer met de bruisende Lifestyle Club/Pacific loungeset. Een echte blikvanger, die jouw tuin een flinke dosis flair geeft, terwijl jij heerlijk achteroverleunt in de luxe van je eigen buitenruimte. Van comfort tot design, deze loungeset heeft het allemaal! En weet je wat het nog beter maakt? Deze loungeset is beschikbaar in een scala aan opstellingen, perfect om aan te passen aan jouw specifieke tuinbehoeften. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Club/Pacific 45/60 cm hoek loungeset 6-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Club open bank rechts
* 1 x Lifestyle Club open bank links
* 1 x Lifestyle Club hoek module
* 1 x Lifestyle Club midden module
* 1 x Coco Pacific loungetafel 45 cm
* 1 x Coco Pacific loungetafel 60 cm Eigenschappen Lifestyle Club hoek loungeset
De Lifestyle Club hoek loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een sterke combinatie van stevigheid en een licht gewicht. Dankzij een dubbele poedercoating is er van roestvorming geen sprake. De kussens zijn van premium kwaliteitstof en hebben een stevige vulling. De kussenhoezen zijn behandeld met een textielprotector waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar. Houdt er hierbij wel rekening dat de kussens na het wassen opnieuw behandeld moeten worden met een textielprotector. Het teakhout van de loungeset is hard, duurzaam en robuust. Teakhout blinkt hierbij uit ten opzichte van andere houtsoorten. Teakhout zal na verloop van tijd gaan verkleuren naar een mooie, natuurlijke grijstint. Dit versterkt het stoere buitenkarakter van je tuinmeubelen. Mocht je de originele houtskleur willen behouden, is het mogelijk om het hout tweemaal per jaar te onderhouden met onze Garden Collections teakprotector.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm & 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.