Lifestyle Club/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 6-delig
Lifestyle Club/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 6-delig
4.398,00 2.839,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Club/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 6-delig

2.839,00

-35%

Meer informatie

Lifestyle Club/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 6-delig
De Lifestyle Club loungeset in combinatie met de Coco Ralph loungetafelset laat zien dat je ook in eigen tuin vakantie kunt vieren. Want deze stoere loungeset staat garant voor eindeloos ontspannen en daarbovenop een verfijnd en premium design. Zo hoef jij niet eens meer weg, want met wat zon in je tuin zit je gebakken. Nodig vrienden en familie uit, want met de extra middenmodule heb je een zee aan ruimte en breng jij je zomeravond gezellig buiten door. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Club/Ralph 60/90 cm hoek loungeset 6-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Club open bank rechts
* 1 x Lifestyle Club open bank links
* 1 x Lifestyle Club hoek module
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm
* 1 x Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Club hoek loungeset
De Lifestyle Club hoek loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een sterke combinatie van stevigheid en een licht gewicht. Dankzij een dubbele poedercoating is er van roestvorming geen sprake. De kussens zijn van premium kwaliteitstof en hebben een stevige vulling. De kussenhoezen zijn behandeld met een textielprotector waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar. Houdt er hierbij wel rekening dat de kussens na het wassen opnieuw behandeld moeten worden met een textielprotector.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm
De Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit materiaal is krasbestendig, licht van gewicht, onderhoudsarm en hittebestendig. In de praktijk komt dit er op neer dat de tafel erg gebruiksvriendelijk is. Je houdt de tafel schoon met een sopje. Verder onderhoud is niet nodig.
Eigenschappen Coco Ralph loungetafel 90 x 90 cm
De Coco Ralph loungetafel van 90 x 90 cm is gemaakt van aluminum en teak. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating gaat de vorming van roest en corrosie tegen en vormt een extra beschermingslaag tegen krasjes. Het tafelblad is gemaakt van teakhouten latjes. Teakhout is een zeer harde en stevige houtsoort. Het is afkomstig uit Indonesië, waar het wordt gekapt met het Indonesian Legal Wood keurmerk. Dit keurmerk garandeert een verantwoorde en duurzame houtkap. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Dit proces versterkt het levendige en unieke karakter van de tafel. Om het vergrijzen tegen te gaan kun je ervoor kiezen om het hout te onderhouden met onze Garden Collections Teak Protector.