Lifestyle Club/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig
Lifestyle Club/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig
3.851,00 2.429,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Club/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig

2.429,00

-37%

Meer informatie

Lifestyle club/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig
Duik in de wereld van de Lifestyle Club loungeset. Stel je even voor: je luistert naar het rustgevende gefluister van de wind, de zon kietelt zachtjes je huid, de geur van bloemen zweeft eventjes voorbij. De stress verdwijnt uit je lichaam terwijl je comfortabel wegzakt in een zee van comfortabele kussens. Bij het openen van je ogen zie je de schoonheid van de Club hoekbank gecombineerd met de Rimini loungetafels – een loungeset die design en comfort perfect weet te combineren. Het maakt je eigen tuin dé ideale plek om je zomer door te brengen. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle club/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 6-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Club open bank rechts
* 1 x Lifestyle Club open bank links
* 1 x Lifestyle Club hoek module
* 1 x Lifestyle Club midden module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm Eigenschappen Lifestyle Club hoek loungeset
De Lifestyle Club hoek loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een sterke combinatie van stevigheid en een licht gewicht. Dankzij een dubbele poedercoating is er van roestvorming geen sprake. De Outdoor Textiel kussens zijn van premium kwaliteitstof en hebben een stevige vulling. De kussenhoezen zijn behandeld met een textielprotector waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar. Houdt er hierbij wel rekening dat de kussens na het wassen opnieuw behandeld moeten worden met een textielprotector.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafels 60cm & 75 cm
De Lifestyle Rimini loungetafels zijn gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.