Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 5-delig
Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 5-delig
3.652,00 2.279,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 5-delig

2.279,00

-38%

Meer informatie

Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 5-delig
Laat je meenemen in het verhaal van de Lifestyle Club loungeset. Want stel je voor, je hoort het zachte ruisen van de wind. De zon prikkelt je huid zachtjes terwijl je diep inademt. De geur van bloemen wervelt heel eventjes langs. Je voelt de stress wegebben uit je lichaam en zakt lekker weg in een heerlijk stel kussens. Je opent je ogen en realiseert je dat de Club hoekbank in combinatie met de Rimini loungetafel toch wel een héél erg fijne loungeset is. Met z’n oogstrelende design en het uitmuntende comfort is er nog maar één plek waar jij je zomer wilt doorbrengen, en dat is je eigen tuin! Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contacht met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Club/Rimini 75 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Lifestyle Club open bank rechts
* 1 x Lifestyle Club open bank links
* 1 x Lifestyle Club hoek module
* 1 x Lifestyle Club midden module
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm Eigenschappen Lifestyle Club hoek loungeset
De Lifestyle Club hoek loungeset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit zorgt voor een sterke combinatie van stevigheid en een licht gewicht. Dankzij een dubbele poedercoating is er van roestvorming geen sprake. De Outdoor Textiel kussens zijn van premium kwaliteitstof en hebben een stevige vulling. De kussenhoezen zijn behandeld met een textielprotector waardoor ze water- en vuilafstotend zijn. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar. Houdt er hierbij wel rekening dat de kussens na het wassen opnieuw behandeld moeten worden met een textielprotector.
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.