Lifestyle Salina/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Salina/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig
2.524,00 1.889,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Salina/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig

1.889,00

-25%

Meer informatie

Lifestyle Salina/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig De Lifestyle Salina/Woodside 240 cm dining tuinset is een moderne en strakke tuinset, die er helemaal uitspringt. De Salina tuinstoel is een onderhoudsvriendelijke tuinstoel, en heeft een geweldig zitcomfort. In combinatie met de Woodside tuintafel is dit een echte aanrader, voor vele uren tuinplezier! Wil je meer weten over deze tuinmeubelset, of wil je de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop in het echt bekijken? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Lifestyle Salina/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Salina dining tuinstoel
1 x Lifestyle Woodside dining tuintafel 240 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel
De Lifestyle Salina dining tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Lifestyle Salina tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. Je vindt het aluminium van de Salina tuinstoel terug in de tafelpoot van de Lifestyle Woodside dining tuintafel 240 cm. De tuinstoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina dining tuinstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar! Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Tuinmeubelshop collectie of wil je de Salina tuinstoel combineren met een tuintafel? Bekijk het online of neem contact met ons op. Wij geven je graag advies.
Eigenschappen Lifestyle Woodside dining tuintafel 240 cm
De Lifestyle Woodside dining tuintafel is een massief hardhouten tafel met een aluminium pootstel. Het tafelblad is gemaakt van Suarhout. Deze hardhout soort is afkomstig uit Indonesië. Elk blad is een dwarsdoornede van een boomstam, zodat elke tafel een unieke uitstraling heeft. Omdat Suarhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor scheuren kunnen ontstaan. De houten buitentafel is, net als de Lifestyle Salina dining tuinstoel, geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Het hout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om deze tafel voor in de tuin op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector.