Lifestyle Treviso/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Treviso/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Treviso/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig

889,00

Meer informatie

Lifestyle Treviso/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig 
Heerlijke genieten van de zomerzon in de unieke Lifestyle Treviso dining tuinstoel. Gecombineerd met de Lifestyle Ravenna dining tuintafel onstaat een stijlvol en duurzaam tuinset. Bovendien heeft de Lifestyle Treviso dining tuinstoel een uitstekend zitcomfort. Een stijvol tuinset om heerlijk aan te borrelen met je vrienden en familie. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! 
De Lifestyle Treviso/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Lifestyle Treviso dining tuinstoel wit 
* 1 x Lifestyle Ravenna dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Treviso dining tuinstoel wit 
De Treviso stoel heeft een aluminium frame en is dus licht in gewicht en kan niet roesten. Hiermee is de Lifestyle Treviso tuinstoel volledig weerbestendig. Daarnaast heeft de Lifestyle Treviso tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Bij de Treviso diningstoel wordt een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
 Eigenschappen Lifestyle Ravenna dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Ravenna tafel is gemaakt met een aluminium frame met een geharde glasplaat. Op de glasplaat zit een krasbestendige keramische laag. Het frame van de Ravenna tuintafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Bij het poedercoaten wordt er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur op het aluminium aangebracht. De Lifestyle Ravenna dining tuintafel is licht van gewicht en volledig onderhoudsvrij. De Lifestyle Ravenna tuintafel kan het hele jaar op het terras blijven staan.