Presto Ricadi/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Presto Ricadi/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
1.993,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.993,00.1.659,00Huidige prijs is: €1.659,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Ricadi/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.993,00.Huidige prijs is: €1.659,00.

-17%

Meer informatie

Presto Ricadi/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Het Presto Ricadi/Valley tuinset kenmerkt zich door de strakke vormgeving in combinatie met een uitstekend comfort. De trendy tuinstoel bestaat uit aluminium en is verder afgewerkt met textileen. Hierdoor ontstaat er een heerlijk zitcomfort. Daarnaast zijn de tuinstoelen stapelbaar en door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. De aluminium tuinstoelen zijn gecombineerd met de Valley tuintafel 240 x 92 cm. Deze tuintafel voor in de tuin heeft een prachtige kunststof polywood tafelblad. Het polywood heeft een prachtige, realistische houtlook waardoor de tuintafel een natuurlijke uitstraling krijgt. Kortom, een prachtige tuinset zonder onderhoud! Wil je meer weten over deze tuinset? Kom gerust eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Presto Ricadi/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
De Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar is net als de Valley tuintafel van 240 x 92 cm gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Ricadi tuinstoel is eenvoudig stapelbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. De poedercoating is ook gebruikt bij het aluminium frame van de stapelbare Ricadi dining tuinstoel. Het blad van de aluminium tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel voor in de tuin het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.