Presto Vasto/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig
Presto Vasto/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig
1.395,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.395,00.1.079,00Huidige prijs is: €1.079,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Vasto/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.395,00.Huidige prijs is: €1.079,00.

-23%

Meer informatie

Presto Vasto/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig  De Presto Vasto/Forest 180 cm dining tuinset is erg praktisch en heeft een moderne uitstraling. De Presto Vasto dining tuinstoel is in 5 standen te verstellen. De Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm is een robuuste aluminium tuintafel en is volledig onderhoudsvrij. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Stuur dan ons een berichtje of kom gezellig op de koffie in één van onze megastores.   
De Presto Vasto/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig bestaat uit: 
2 x Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar 
1 x Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm
1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm 
Eigenschappen Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar 
De Presto Vasto standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Vasto standenstoel is eenvoudig inklapbaar en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.   
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm 
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De Lifestyle Forest picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.   
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De Forest tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.