Santika Annisa/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Santika Annisa/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
1.287,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.287,00.1.039,00Huidige prijs is: €1.039,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.287,00.Huidige prijs is: €1.039,00.

-19%

Meer informatie

Santika Annisa/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van de zon met een goed boek, of even bijpraten met familie en vrienden? Het is mogelijk met de comfortabele Annisa/Varano tuinset! De Annisa tuinstoel is gemaakt van rope met een aluminium frame en daarmee perfect te combineren met de Varano tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Santika Annisa/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Domani Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.