Santika Annisa/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig
3.004,00 2.189,00 Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig

2.189,00

-27%

Meer informatie

Santika Annisa/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig De Annisa/Woodside tuinset is een uniek ontworpen tuinset uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Annisa tuinstoel is bespannen met rope, en heeft een strakke look. De Woodside tuintafel heeft een prachtig tafelblad met een aluminium pootstel. Een combinatie die er helemaal uitspringt op je terras! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores! We adviseren je graag!
Het Santika Annisa/Woodside 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Woodside dining tuintafel 240 cm.
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel antraciet De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Woodside dining tuintafel 240 cm De Lifestyle Woodside dining tuintafel is een massief hardhouten tafel met een aluminium pootstel. Het tafelblad is gemaakt van Suarhout. Deze hardhout soort is afkomstig uit Indonesië. Elk blad is een dwarsdoornede van een boomstam, zodat elke tafel een unieke uitstraling heeft. Omdat Suarhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor scheuren kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Het hout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector.