Coco Leonardo/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig
Coco Leonardo/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig
2.389,00 1.793,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig

1.793,00

-25%

Meer informatie

Coco Leonardo/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig
Een prachtig voorbeeld waar fraai design en optimaal zitcomfort samengaan: de Coco Leonardo dining tuinstoel gecombineerd met de Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm. Deze strak ontworpen tuinstoel is standaard uitgevoerd met een comfortabel zit- en rugkussen, wat het zitcomfort optimaal maakt. Daarnaast is de gehele tuinset geproduceerd van duurzame materialen, wat zorgt voor jarenlang plezierig buiten zitten! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze sfeervolle megastores, wij zitten ook bij jou in de buurt!
De Coco Leonardo/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel naturel
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel naturel
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm
De Lifestyle Ancona tuintafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de Ancona dining tafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De Ancona tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protecor gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Zo bescherm je de tafel goed en kan je er vele zomers plezier van hebben.