Coco Leonardo/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
Coco Leonardo/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
1.685,00 1.259,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

1.259,00

-25%

Meer informatie

Coco Leonardo/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig 
De Coco Leonardo dining tuinstoel gecombineerd met de Presto Pallazo tuintafel is een prachtig tuinset voor het balkon of in een kleine achtertuin. Het tuinset Biedt plaats aan twee tot vier personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen. Laat je adviseren of inspireren in een van onze Tuinmeubelshop megastores.  

Het Coco Leonardo/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm.    Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 

Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm 
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Als je deze prachtige Coco Leonardo dining tuinstoel combineert met deze tuintafel heb je een mooie invulling voor een kleine terras of balkon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coco Leonardo/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *