Coco Leonardo/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Coco Leonardo/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
1.499,00 1.039,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

1.039,00

-31%

Meer informatie

Coco Leonardo/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig 
Met dit unieke tuinset fleurt jouw terras helemaal op! De Coco Leonardo dining tuinstoelen zijn zeer comfortabel en hebben een opvallend design. Dit combineert uitstekend met de strakke Lifestyle Villagio dining tuintafel. Dit set biedt plaats aan vier tot zes personen. Het is ook mogelijk om jouw eigen set samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek een van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Leonardo/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm 
De Lifestyle Villagio eettafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De rechthoekige tafel voor in de tuin is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.