Garden Collections Buckingham/Young 217 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Buckingham/Young 217 cm dining tuinset 7-delig
3.103,00 2.049,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Buckingham/Young 217 cm dining tuinset 7-delig

2.049,00

-34%

Meer informatie

Garden Collections Buckingham/Young dining tuinset 7-delig
De Garden Collections Buckingham dining tuinstoel is een tijdloze tuinstoel die een fantastich goed zitcomfort geeft. Deze populaire wicker tuinstoel vormt samen met de Garden Collections Young dining tuintafel een sfeervolle en comfortabele tuinset. De grijs-gevlochten dining tuinstoelen passen perfect bij de landelijke polywood/aluminium Young dining tuintafel. Een heerlijke tuinset om lekker buiten te eten of gezellig een spelletje te doen. Benieuwd geworden naar dit tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
Het Garden Collections Buckingham/Young dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Garden Collections Buckingham dining tuinstoel new grey 1x Lifestyle Young dining tuintafel 217 x 92 cm
Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining tuinstoel verstelbaar new grey
De Madera dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze stoel is heel comfortabel, omdat de rugleuning volledig traploos is te verstellen. De Madera dining tuinstoel new grey is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur new grey, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze uitstraling. Deze kleur is perfect te combineren met de Buckingham dining tuinstoel. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Madera dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Dit kussen valt heel mooi over de achterzijde van de rugleuning heen, zodat deze altijd goed zit. Onder de stoel voor in de tuin zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tafel voor in de tuin is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Het aluminium frame is gepoedercoat, zodat het stoot- en krasvrij is. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Eventueel kun je het Garden Collections Buckingham /Young dining tuinset afdekken met een afdekhoes van het merk Outdoor Cover.