Garden Collections Venerdi/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Venerdi/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig
2.184,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.184,00.1.469,00Huidige prijs is: €1.469,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Venerdi/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.184,00.Huidige prijs is: €1.469,00.

-33%

Meer informatie

Garden Collections Venerdi/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig Gezelligheid en comfort. Deze begrippen staan bij de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel en de Garden Collections Brighton tuintafel centraal. De royale teakhouten tuintafel heeft een warme en gezellige uitstraling. Daarnaast zorgen de fraaie Garden Collections Venerdi dining stoelen, die voorzien zijn van een lekker rugkussen, voor het optimale zitcomfort. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Venerdi/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu
1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 165 x 100 cm
Eigenschappen Garden Collections Venerdi dining tuinstoel kubu De Garden Collection Venerdi dining tuinstoel is een royale en comfortabele dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door de ronde vormgeving oogt de Venerdi dining tuinstoel heel toegankelijk. Wanneer je deze stoelen combineert met de Brighton eettafel dan ontstaat er een prachtig plaatje op je terras. De Garden Collections Venerdi dining tuinstoel in de kleur kubu is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur kubu, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Venerdi dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar.  Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 165 x 100 cm. De Garden Collections Brighton dining tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. Samen met de Garden Collections Venerdi tuinstoel ontstaat een ware blikvanger op je terras. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Brighton dining tuintafel 165 x 100 cm is een royale 4-persoons tot 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De Garden Collections Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.