Hartman Summerland/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
Hartman Summerland/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
3.482,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.482,00.2.489,00Huidige prijs is: €2.489,00. Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Summerland/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.482,00.Huidige prijs is: €2.489,00.

-29%

Meer informatie

Hartman Summerland/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig De Hartman Summerland standenstoel is samen met de General tuintafel een fraaie en comfortabele dining tuinset. Doordat de tuinset volledig van aluminium is, ontstaat een vrijwel onderhoudsvrije combinatie. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Hartman Summerland/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Hartman Summerland verstelbare tuinstoel xerix
1 x Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
Eigenschappen Hartman Summerland verstelbare tuinstoel xerix De Hartman Summerland verstelbare tuinstoel is een comfortable verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Summerland standenstoel heeft een volledig aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Summerland standenstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Summerland standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Bij de Summerland recliner is het pootstel op een unieke wijze vormgegeven, wat zorgt voor een luxere uitstraling en een nóg beter zitcomfort. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in aluminium. De rugleuning van de Summerland standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover kunt liggen. De Hartman Summerland verstelbare tuinstoel is een model wat door Hartman exclusief voor Tuimeubelshop wordt geproduceerd.
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm is een royale en robuuste aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De General tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.