Hartman Summerland/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Summerland/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
2.365,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.365,00.1.689,00Huidige prijs is: €1.689,00. Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Summerland/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.365,00.Huidige prijs is: €1.689,00.

-29%

Meer informatie

Hartman Summerland/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig De Hartman Royal club standenstoel biedt een optimaal zitcomfort. Genieten van het mooie weer wordt zo dus nog comfortabeler. De Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm bestaat uit aluminium en keramiek. Deze combinatie staat door deze verschillende materialen prachtig op het terras. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinmeubelset? Kom dan eens langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op via onze website!
De Hartman Summerland/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Hartman Summerland standenstoel
1 x Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm
Eigenschappen Hartman Summerland standenstoel De Hartman Summerland verstelbare tuinstoel is een comfortabele, verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Summerland standenstoel heeft een volledig aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Summerland standenstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Summerland standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Bij de Summerland recliner is het pootstel op een unieke wijze vormgegeven, wat zorgt voor een luxere uitstraling en een nóg beter zitcomfort. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in aluminium. De rugleuning van de Summerland standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover kunt liggen. De Hartman Summerland verstelbare tuinstoel is een model wat door Hartman exclusief voor Tuimeubelshop wordt geproduceerd.
Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm Deze buitentafel is onderhoudsvrij en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek of met onze Multi Surface reiniger. Aluminium is het ideale materiaal voor buiten, het is stevig, roestvrij en licht van gewicht. Het aluminium frame is gepoedercoat, poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht, dit wordt verhit in een oven. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en ten slotte hardt het uit tot een mooie duurzame coating. De platen in de dining tafel zijn gemaakt van keramiek en zijn hittebestendig tot wel 450°C graden. Dit is fijn als je bijvoorbeeld ’s avonds gezellig wilt dineren en er een hete schaal op de tafel moet staan. Een ander voordeel is dat het makkelijk in onderhoud is en voedselresten niet in de tafel kunnen trekken. Keramiek is een natuurlijk product wat de tafel voor buiten erg duurzaam maakt. Aandachtspunten voor de tafel zijn: kijk uit met zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten. Enthousiast geworden over deze buitenset? Kom eens langs in een van onze sfeervolle megastores, wij zitten altijd in de buurt!