Lifestyle Dallas/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dallas/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig
2.024,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.024,00.1.349,00Huidige prijs is: €1.349,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Dallas/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.024,00.Huidige prijs is: €1.349,00.

-33%

Meer informatie

Lifestyle Dallas/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig
Nét even wat anders dan anders, maar toch comfortabel en stijlvol, dat is de Dallas/Bristol tuinset, met de coral dining tuinstoelen. De vrolijke oranje kleur in combinatie met het teakhout geven je een zomers gevoel. Vakantie in eigen tuin was nog nooit zo heerlijk! Meer weten over deze tuinset? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Lifestyle Dallas/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar coral 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar
De Lifestyle Dallas dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinstoel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinstoel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinstoel volledig te laten vergrijzen, of om de kleur te behouden zoals de tuinstoel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De zitting en de rugleuning zijn uitgevoerd met textileen. Dit is een kunststof vlechtwerk wat zeer sterk is. Daarnaast is het ook flexibel, zodat het meevormt met je lichaam, wat voor een uitstekend zitcomfort zorgt. Aan de Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm passen 2 tot 4 Dallas tuinstoelen.
Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm
De Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 90 x 90 cm is een stevige en robuuste teakhouten tafel voor buiten. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuitafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Heb je nog vragen over de Lifestyle Dallas dining tuinstoel of de Garden Collections Bristol dining tuintafel? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.