Lifestyle Delgada/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Delgada/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
1.353,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.353,00.1.059,00Huidige prijs is: €1.059,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Delgada/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.353,00.Huidige prijs is: €1.059,00.

-22%

Meer informatie

Lifestyle Delgada/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
De Delgada tuinstoel valt op door zijn ranke design. Het strakke lijnenspel in combinatie met het aluminium materiaalgebruik, zorgt voor een tuinstoel die goed aansluit bij de meest recente tuintrends. De tuinstoel wordt verder afgemaakt met een textileen zitting die zorgt voor een goed zitcomfort. In deze tuinsetcombinatie vormt de tuinstoel een mooie match met de trendy Valley dining tuintafel 180 x 92 cm. Het tafelblad van deze tuintafel is gemaakt van Polywood. Hierdoor wordt dit tuinset voorzien van een landelijk accent.
Deze of andere tuinmeubelen in het echt bekijken? Kom dan eens langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores!
Het Lifestyle Delgada/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar
De Lifestyle Delgada dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Het aluminium frame is licht van gewicht, erg stevig en kan niet roesten. Dit maakt de Delgada dining tuinstoel samen met de Valley tuintafel 180 x 92 cm onderhoudsvrij en ideaal in gebruik. Daarnaast is de Delgada dining tuinstoel stapelbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen. De zitting en rugleuning van de Delgada dining tuinstoel is van textileen. Dit zorgt voor een comfortabele zit en maakt dat je lichaam goed wordt ondersteund. De Lifestyle Delgada dining tuinstoel is uitstekend te combineren met verschillende tuintafels.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel, net als de Delgada tuinstoel, goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.
Het blad van de rechthoek tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie ‘look’. De tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.