Lifestyle Dolphin/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig
Lifestyle Dolphin/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig
2.389,00 1.789,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Dolphin/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig

1.789,00

-25%

Meer informatie

Lifestyle Dolphin/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig
Als je kiest voor de Lifestyle Dolphin dining tuinstoel, dan kies je voor een kuipstoel met een prachtig design. Het materiaal en de kleuren zorgen ervoor dat deze buitenstoel een ware eye-catcher is in je tuin. Door deze fraaie tuinstoelen te combineren met de Lifestyle Ancona dining tuintafel krijg je een mooi en hip geheel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek een van onze megastores en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.
De Lifestyle Dolphin/Ancona 150 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel naturel
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel naturel
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht, dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze buitenstoel kleurvast. De stoel is volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De stoel voor in de tuin wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en koud te wassen op 30 graden.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm
De Lifestyle Ancona dining tuintafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de buitentafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De tafel voor in de tuin kan met een mild schoonmaakmiddel eenvoudig gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protector gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Zo wordt het zomers lang genieten van je prachtige tuinmeubels.