Lifestyle Dolphin/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dolphin/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig
2.459,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.459,00.1.569,00Huidige prijs is: €1.569,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Dolphin/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.459,00.Huidige prijs is: €1.569,00.

-36%

Meer informatie

Lifestyle Dolphin/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig
De Dolphin tuinstoel is een mooie uniek vormgegeven stoel. En heeft door het gebruik van een naturel kleur wicker een natuurlijke uitstraling. De stoel is gecombineerd met de ronde granieten tafel met een diameter van 120 cm, hierdoor kunnen er vier personen tegelijk aan de tafel eten. Verder is de tafel geheel van graniet en kan deze dus het gehele jaar door buiten staan. Door de zuil onder het tafelblad heeft deze een robuuste uitstraling. De set heeft in zijn geheel een prachtige tijdloze en moderne uitstraling. Ben je geïnteresseerd in dit tuinset? Kom dan zeker een keer langs in een van onze megastores!
De Lifestyle Dolphin/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Dolphin tuinstoel mixed black/white 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm
Eigenschappen Lifestyle Dolphin tuinstoel mixed black/white
De Dolphin dining stoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker in naturel kleur, deze kleur sluit erg mooi aan bij de granieten tafel. Wicker is een kunststof draad dat Uv-bestendig is. Daardoor is deze tuinstoel kleurvast. De stoel is volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De dining stoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel rond 120 cm
De granieten ronde tuintafel is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tafel is geschikt voor vier personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze dining tafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, dat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de eettafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel het zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is deze buitentafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Heb je nog vragen over de Dolphin stoel of de ronde granieten tafel? Neem dan gerust contact met ons op!