Lifestyle Estancia/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Estancia/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig
4.095,00 2.389,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Estancia/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig

2.389,00

-42%

Meer informatie

Lifestyle Estancia/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een moderne, robuuste tuinset? Dan is de Estancia/Graniet tuinset echt iets voor jou! Het stijlvolle design van de Estancia tuinstoelen zorgt voor een strakke uitstraling. Door Graniet te combineren met aluminium krijg je een stoere look in je tuin. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De tuinset Lifestyle Estancia/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Estancia dining tuinstoel antraciet
1 x Garden Collection Graniet dining tuintafel 240 x 120 cm ovaal
Eigenschappen Lifestyle Estancia dining tuinstoel
De Lifestyle Estancia dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de Estancia tuinstoel volledig weersbestendig. Bij de Estancia dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel ovaal 240 x 120 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel 240 x 120 cm ovaal is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.