Lifestyle Parma/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Parma/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
2.722,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.722,00.1.559,00Huidige prijs is: €1.559,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Parma/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.722,00.Huidige prijs is: €1.559,00.

-43%

Meer informatie

Lifestyle Parma/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Op zoek naar een tuinset om heerlijk aan te dineren met familie en vrienden? Aan de Lifestyle Parma/Pallazo 220 cm dining tuinset is dat een feest! De comfortabele Parma tuinstoelen hebben een prachtig design, en kunnen goed gecombineerd worden met de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm. Aan deze strakke tuintafel kan je maar liefst 6-8 tuinstoelen kwijt. Meer weten over deze tuinset, of wil je de collectie van Tuinmeubelshop graag in het echt bekijken? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Lifestyle Parma/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Parma dining tuinstoel antraciet 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Parma dining is een van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn, evenals de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm, volledig van aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, evenals de Lifestyle Parma dining tuinstoel, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor in de tuin kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.