Lifestyle Rome/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Rome/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
1.861,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.861,00.1.349,00Huidige prijs is: €1.349,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Rome/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.861,00.Huidige prijs is: €1.349,00.

-28%

Meer informatie

Lifestyle Rome/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een prachtige tuinset voor je tuin of terras? Dan is de Lifestyle Glasgow tuintafel in combinatie met de Lifestyle Rome tuinstoel een zeer geschikte set. Toch op zoek naar een andere combinatie? Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Rome/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Rome dining tuinstoel wit
1 x Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm
Eigenschappen Lifestyle Rome dining tuinstoel wit
De Lifestyle Rome dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De Rome dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm is een royale dining tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hierdoor is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Protector. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.