Lifestyle Ultimate/Florence 330 cm dining tuinset 9-delig
Lifestyle Ultimate/Florence 330 cm dining tuinset 9-delig
3.539,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.539,00.2.449,00Huidige prijs is: €2.449,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Ultimate/Florence 330 cm dining tuinset 9-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.539,00.Huidige prijs is: €2.449,00.

-31%

Meer informatie

Lifestyle Ultimate/Florence 330 cm dining tuinset 9-delig
De Lifestyle Ultimate/Florence 330 cm dining tuinset 9-delig is een strakke tuinset die er helemaal uitspringt in de tuin. De stapelbare Ultimate tuinstoel heeft een uitstekend zitcomfort en is perfect te combineren met de Lifestyle Florence dining tuintafel 330 x 100 cm. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren.
Het Lifestyle Ultimate/Florence 330 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:
* 8 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel white
* 1 x Lifestyle Florence dining tuintafel 330 x 100 cm Eigenschappen Ultimate dining tuinstoel white
De tuinstoel heeft net als de Lifestyle Florence dining tuintafel 330 x 100 cm een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Florence dining tuintafel 330 x 100 cm
De Lifestyle Florence dining tuintafel 330 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het frame is net als de Ultimate dining tuinstoel van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Florence dining tuintafel 330 x 100 cm is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.