Lifestyle Ultimate/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Ultimate/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
3.602,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.602,00.2.289,00Huidige prijs is: €2.289,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Ultimate/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.602,00.Huidige prijs is: €2.289,00.

-36%

Meer informatie

Lifestyle Ultimate/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
Ben jij op zoek naar onderhoudsarme tuinstoelen in combinatie met een unieke dining vuurtafel? Dan is de 7-delige Lifestyle Ultimate/Seaside 220 dining tuinset precies wat je zoekt! De Ultimate dining tuinstoel in de kleur wit heeft een naar het lichaam gevormde zitting, waardoor je deze zomer ontspannen kunt genieten! De luxe, teakhouten Seaside dining vuurtafel heeft voldoende ruimte voor drankjes en maaltijden, maar is vooral erg gezellig. Benieuwd naar de praktijk? Bekijk dan ons online aanbod of bezoek een van onze Tuinmeubelshop Megastores. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!
Lifestyle Ultimate/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar wit
* 1 x Lifestyle Seaside vuurtafel wit frame 220 x 100
* 1 x Garden Collections Inbouwbrander rechthoek Eigenschappen Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar wit
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Seaside vuurtafel wit frame 220 x 100
De Lifestyle Seaside dining tuintafel 220 x 100 cm is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. U kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.