Lifestyle Ultimate/Young 92 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Ultimate/Young 92 cm dining tuinset 5-delig
979,00 709,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Ultimate/Young 92 cm dining tuinset 5-delig

709,00

-28%

Meer informatie

Lifestyle Ultimate/Young 92 cm dining tuinset 5-delig
Vind jij het ook zo heerlijk om lange zomeravonden buiten te zitten? Dan is deze dining tuinset is dan echt iets voor jou! De tuinset bestaat uit de strakke Ultimate tuinstoel en de prachtige Lifestyle Young tuintafel. De Ultimate tuinstoel is stapelbaar en dus erg gemakkelijk op te bergen of te verplaatsen. De stoel voor buiten is gemaakt van hetzelfde aluminium als de Young tuintafel waardoor deze erg mooi bij elkaar passen. Wil je meer weten over deze tuinset? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.
De Lifestyle Ultimate/Young 92 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Young dining tuintafel 92 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig, net zoals de Lifestyle Young dining tuintafel. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt, zodra je op deze stoel voor in de tuin gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de stapelbare terrasstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tafel voor in de tuin is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Young terrastafel, of de Lifestyle Ultimate tuinstoel, of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek 1 van onze megastores. Wij staan voor je klaar!